top of page
LNW2.jpg
LNW2.jpg

Leernetwerk Duurzame Inzetbaarheid

Medewerkers die fysiek, mentaal en sociaal gezond werken en daarbij waardevol werk doen dat past bij hun talenten, ambities en mogelijkheden. Voor het A&O Fonds gemeenten werk ik al jaren als trainer, waarbij we groepen van zo'n 30 HR professionals een jaar lang helpen om duurzame inzetbaarheid en werkgeluk naar een hoger niveau in hun eigen organisatie te krijgen.  

* tijdens mijn opleiding hanteer ik 25% korting op consult tarieven 

Image by Bekir Dönmez

Workshops
Vitaliteit & Balans

Hoe blijf je in balans? 
Praktische tools, nieuwe inzichten en
fijne ontspanning. 

Mijn aanpak is een combinatie van praktische en erkende stress en burn-out begeleiding met zijnsgerichte, lichaamsgerichte coaching. We werken in kleine groepen met thema’s als balans, loslaten, omgaan met stress, zorgen voor je eigen energie, keuzes maken in je leven en ontspanning. Hiermee kom je weer in contact met jezelf en in balans. Na elke workshop ga je ontspannen en met praktische handvatten naar huis.

Werkgeluk  

Vitaal in je werk! Welke waarden zijn voor jou belangrijk? We maken een persoonlijk waardenkompas en drijfverenanalyse voor jouw werkgeluk. 

Hoog Sensitiviteit (HSP) 

Inzicht en kennis over het Hoogsensitieve Brein, leren omgaan met HSP, inzetten als kracht.

 

HSP en relaties

Inzicht en kennis over relaties en HSP. Hoe ga je hiermee om en maak je keuzes in omgang met anderen en keuzes voor jezelf? 

Energiebalans - zorgen voor eigen energie 

Krijg zicht en grip op je energiegevers, energienemers en rustgevers.

Waar heb je invloed op en hoe maak je keuzes?

Deze workshops geef ik op aanvraag. 

Werken met Opstellingen
"De snelste weg naar de oplossing van ongrijpbare problemen"

Systemisch werk, een bijzonder fenomeen wat zich maar moeilijk in woorden laat vangen. Een (familie)opstelling is een magische ervaring.... enkel door je te laten leiden door je gevoel, de energie te laten stromen, bewegen vanuit je onderbewustzijn en het niet te willen snappen.

Uit je Hoofd en naar je Hart.

Wat zijn opstellingen?

Familie- of organisatieopstellingen zijn een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld waarin jij verkeert. Een opstelling is een visualisatie van het patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven. Tijdens een opstelling gaan we ‘systemisch kijken’. Dat wil zeggen: oog hebben voor het enorme web waardoor alle personen en gebeurtenissen binnen een (familie of organisatie)systeem met elkaar verbonden zijn en hun effecten hebben in het verleden, heden en toekomst.

 

Op dit moment staan er geen sessies gepland. 

_edited.jpg

Training Stap in je kracht

Leef jij van uit je Hoofd of vanuit je Hart?

Wil jij van overleven naar leven waarbij het leven weer gaat stromen voor jou? Sta jij momenteel in de schaduw van je leven, en wordt het tijd om in het licht te stappen?

 

Stap in je vrouwelijke kracht!  

 

Samen met Anne Tetteroo start in september 2022 deze training. Vanuit zachte kracht je plek innemen. Een groeipad voor vrouwen: in vier maanden tijd maak je een prachtige innerlijke reis met groei van je persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en vitaliteit.

Een unieke combinatie van systemisch werk, Holistische Therapie en coaching, NLP en creatieve expressie

Gun dit jezelf en reserveer hier een plek! 

1.png
Wat vonden mijn deelnemers?
Image by x )
Image by Meritt Thomas

Wendy

Afgelopen zondag een heerlijke workshop gevolgd over balans in je eigen energie. Wat was het super fijn om even een moment voor mezelf te hebben en stil te staan. Een hele goede combinatie van ontspanning en theorie waarbij er al vanaf de start verbinding en vertrouwen was in de groep. Was bijzonder om dit mee te maken en dit kwam met name door de rust die Katja uitstraalt en dat iedereen volledig zichzelf kan en mag zijn, zonder oordeel.

Aanrader voor iedereen!

Gun het iedereen om hieraan deel te nemen.

Image by Matheus Ferrero

Linda

Wat een fijne en inspirerende middag was het. Alles klopte. Zo was er niet alleen ruimte voor ontspanning (in een geweldige studio) en bezinning, maar ook voor tips, adviezen en een lekker hapje/drankje.

 

Katja weet als geen ander een brug te slaan tussen hoofd en hart. Een echte aanrader!

 

En... ik ben blij dat er nog meer workshops aankomen.

Image by x )

Nicolien

De workshop balans en vitaliteit was een hele fijne en bijzondere bijeenkomst! Katja is in staat om een groep voor elkaar onbekende te verbinden en mee te bewegen op dat wat in de groep gebeurd of naar voren komt!
De ruimte /locatie is door het licht en de rust de perfecte aanvulling.
Wil je aan jezelf werken in een ontspannen en ongedwongen sfeer dan zijn de workshops van Katja een absolute aanrader!

weegschaal balans.jpg
Balans

Hoe vind je een gezonde balans tussen energie geven en energie nemen?

In kleine groepen wisselen we ervaringen uit en werken we met praktische tools!  

Yoga at Home
Ontspanning

Tijdens de workshops is er veel aandacht voor diepe ontspanning. Even weer helemaal loskomen. Echt een momentje voor jezelf!

bottom of page