Image by Ivars Utināns
Tarieven
Onderstaande tarieven gelden voor particulieren en zijn excl. 21% BTW.  Informeer naar mijn zakelijke tarieven. 

Kennismaking

 

Coaching en Therapie sessie 

90 minuten 

Pakket Coaching 
Intake + 5 sessies

350 euro 

(excl 21% BTW)

Reiki en ontspanning


60 minuten

50 euro

(excl 21% BTW)

Workshop Balans & Vitaliteit

2,5 - 3 uur

35 euro 

(excl 21% BTW)

kosteloos en vrijblijvend

75 euro

(excl 21% BTW)

Vergoeding?

Als particulier heb je meerdere opties om coaching sessies vergoed te krijgen.

Werkgevers zijn vrijwel altijd bereid de kosten van een traject coaching en ontwikkeling te betalen. Hiervoor zijn opleidings- en ontwikkelbudgetten beschikbaar. Ben je (gedeeltelijk) uitgevallen in verband met verzuim? Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter heeft de werkgever zelfs een plicht om  medewerkers ondersteuning te bieden wat bijdraagt aan het herstel. Mijn erkende coaching voldoet aan de vereisten binnen deze kaders. Ik help je graag om het gesprek met de werkgever aan te gaan. 

Tenslotte beschikken veel werkgevers arbeidsvoorwaarden zoals een eigen keuze budget. Binnen dit budget vallen vaak sessies als coaching en ontspanning. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook bieden enkele zorgverzekeringen vergoeding aan voor coaching bij aanvullende pakketten. 

Tenslotte kunnen de kosten van een coachingstraject soms ook via de belastingdienst als scholingskosten worden afgetrokken. Het traject moet dan een bijdrage leveren aan verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid.  Informeer naar de mogelijkheden bij de Belastingdienst.  

Image by Micheile Henderson