top of page
Katja profiel 2.jpg

Ik ben Katja

Werken met mensen, daar krijg ik energie van!
Ik werk met passie als coach, therapeut en trainer, gespecialiseerd in HSP, stresspreventie, burn-out, vitaliteit in organisaties en zijnsgerichte therapie.

Samen met André, en onze dochters Isa en Ana Fee woon ik in Noord-Sleen, een mooi brinkdorp vlakbij Emmen. We zijn verhuisd, vanuit de drukke randstad naar het mooie Drenthe. Helemaal ons hart gevolgd én om mijn klanten vanuit een mooie plek in de natuur te kunnen begeleiden. 

Ik ben sensitief en ik werk intuïtief vanuit een zachte, oordeelvrije benadering, maar ik ga wel graag diep, tot de kern. Ik lever geen half werk en dat vraagt ook iets van jou. Samen creeëren we een basis van vertrouwen. Vanuit die veilige setting kun je je eigen thema's aankijken en kunnen we de angel eruit halen.  

Wil je écht verandering en ben je bereid om uit je comfortzone te stappen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Wie ben ik : Over mij
Rosemary Sprig

Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit en balans van mens en organisaties.

Aandacht voor elkaar is heel hard nodig, zeker in deze tijd! Iets kunnen betekenen voor de groei van een ander, dat past bij mij. Ik heb veel vertrouwen in mogelijkheden. Mijn kracht ligt in het maken van verbinding. Ik ben sensitief (HSP) en

 voel goed aan wat mens en organisatie nodig heeft. 

Ik ben geboren in Zuid Afrika en heb veel gereisd en gezien van de wereld. Door mijn werkervaring, maar ook door mijn eigen levenslessen heb ik mezelf ontwikkeld. Als kind had ik een rumoerige jeugd en ik heb privé behoorlijk wat meegemaakt wat ik nu kan zien als een geschenk. Door deze ervaringen kan ik goed invoelen in de problematiek van een ander. Door deze portie levenservaring en levenslessen heb ik gekozen voor een leven vanuit essentie, waarbij ik mijn Hart volg en mijn levensmissie ben gaan leven.

 

Ik werk nu zo'n 20 jaar in het vak van mens en ontwikkeling als coach, trainer en adviseur. Na een start in de zorg (Verpleegkunde 1996) ben ik steeds meer mijn hart gaan volgen om iets te kunnen betekenen voor het welzijn en de vitaliteit van anderen. Ik heb diverse studies en opleidingen gevolgd in het werkveld mens en ontwikkeling: Human Resource Management (2000), de Basis opleiding Coachvaardigheden (2005), NLP Neuro Linguïstisch Programmeren (2011), Transactionele Analyse en Systemisch Werk (2013), Verandermanagement en Systemisch werk (2017), de opleiding tot Holistisch Therapeut en Coach (2019), Post HBO modules Duurzaam Inzetbaarheid, Verzuim en Bedrijfs Maatschappelijk Werk (2020), gediplomeerd Reiki Master (2021) en de opleiding tot erkend Stress en Burn-outcoach (2021), Systemisch werk (2022) en Voice Dialogue (2023).

 

Naast mijn eigen praktijk ben ik aangesloten bij de Healthy Crew. Een team van deskundigen en erkende coaches met expertise op het gebied van stresspreventie, burn-outbegeleiding, vitaliteit, werkgeluk en leefstijlverbetering.

Tevens ben ik als trainer werkzaam voor het A&O Fonds Gemeenten waar ik  groepen HR- en vitaliteit-professionals train en coach voor het Leernetwerk Vitaliteit. In dit leernetwerk  bouwen we aan de hand van een aantal succesfactoren aan vitaliteit  en in steeds meer gemeenten. Het gaat hierbij niet alleen om aandacht voor duurzaam inzetbaarheid binnen de gemeenten, maar ook ook om de groei en ontwikkeling van de vitaliteitprofessionals. Een mooie missie, gestart in 2021 elk jaar weer een prachtig resultaat voor de sector gemeenten in Nederland. 

Kortom: ik heb naast mijn eigen praktijk diverse mooie samenwerkingen in het werkveld van mens en organisatie.

Lees hier meer over mijn ervaring, opleiding en achtergrond. 

Wie ben ik : Missie

Ontdek Katja

Leven in de natuur met mijn gezin, genieten van het goede leven! 

Wedding Andé & Katja 2017
Image by Jared Rice
Wie ben ik : Welkom
bottom of page