top of page

* tijdens mijn opleiding hanteer ik 25% korting op consult tarieven 

Holistische therapie & coaching: Diensten
Image by Jake Davies

Reiki en Ontspanning

Wat is Reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze en komt oorspronkelijk uit Japan. Het is een geneeswijze die in het westen steeds meer populariteit wint. Dat komt door onze grotere bewustwording van vitaliteit en een gezonde lifestyle. In plaats van naar pillen te grijpen, zoeken we naar gezonde en minder drastische oplossingen. Daardoor wordt de stap naar alternatieve geneeswijzen zoals Reiki steeds kleiner.

Als alternatieve geneeswijze is Reiki in de eerste plaats gebaseerd op de overdracht van energie tussen de therapeut en de patiënt.

Reiki werkt met universele energie en is op daardoor vergelijkbaar met andere alternatieve geneeswijzen zoals shiatsu en acupunctuur.

 

Reiki helpt vervelende aandoeningen te voorkomen of, in sommige gevallen, makkelijker te genezen. Het is een zachte en ontspannen lichaamsbehandeling op de massagetafel met een ongekende diepe ontspanning als effect. Ik werk daarbij ook met massagetechnieken.

Je voelt je na de behandeling als herboren!

Het mag in geen geval de gebruikelijke geneeskunde vervangen, wél aanvullen en ondersteunen.

Ik ben gediplomeerd in de hoogste graad: Reiki Master.

 

Boek nu een Reiki behandeling

 

White Branch
Lichaam, ziel en geest

Reiki brengt je energiehuishouding weer in balans. Het heft blokkades op en laat energie weer stromen.

Image by Angélica Echeverry
Reiki Master

Ik ben gediplomeerd Reiki Master, de hoogste graad van Reiki. Healing op zowel fysiek, emotioneel als op zielsniveau, terug naar jouw essentie. 

Je voelt je weer als herboren! 

bottom of page