top of page

* tijdens mijn opleiding hanteer ik 25% korting op consult tarieven 

Holistische therapie & coaching: Diensten
Image by Jukan Tateisi

Stress en burn-out begeleiding

Je hebt geen toverkracht nodig om je leven te veranderen. 

Alle kracht die je nodig hebt,  zit in jezelf. 

Ik bied effectieve en wetenschappelijk erkende stress- en burn-out begeleiding om te leren omgaan met stress en emoties. Met als doel: weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen. Mijn aanpak past bij zowel dreigende overspannenheid, spanningsklachten maar ook bij chronische stress of bij burn-out. Ik werk samen met de regulieren gezondheidszorg (huisarts) en werkgever om een herstelplan in gang te zetten voor herstel van fysieke conditie en energie. Ik werk met verschillende wetenschappelijke methodes, 8 stappenplan van VESB, zoals een Burn-out Assessment Tool om de klachten te meten, maar ook werk ik met cognitieve gedragsmethodes zoals RET-, ACT en ontspannings- en ademhalingstechnieken.

Wat mijn aanpak uniek maakt? 

Ook bij een stress- en burn-out traject werk ik vanuit de holistische visie - lichaam en geest zijn immers met elkaar verbonden. Met deze aanpak leer je te luisteren naar je lichaam, kom je weer in contact met jezelf en het vertrouwen in je eigen kracht waardoor de levensenergie weer gaat stromen. 

Ik werk voor zowel particulieren, maar ook maak ik afspraken met werkgevers. Informeer naar de mogelijkheden!

 plan een gratis kennismaking 

Image by Glenn Carstens-Peters
Actieplan

Herstel vraagt om een actieve aanpak. We maken een actieplan voor herstel van energie en fysieke conditie. Zo houd je zelf regie op je herstel.   

Vitaliteit

Samen gaan we in gesprek met je werkgever. Zo komen we tot een uniek en passend traject voor jou, gericht op herstel en duurzaam inzetbaarheid.   

bottom of page