foto Katja.png

Wie ben ik?

Ik ben Katja

Werken met mensen, daar krijg ik energie van!
Ik ben Holistisch Therapeut en Coach, gespecialiseerd in stresspreventie en burn-out klachten. Ik werk nu zo’n 20 jaar in het dienstverlenende en mensgerichte HRM vak als adviseur vitaliteit, businesspartner en (vitaliteit)coach. Ik woon heel fijn in het groene hart in Leiderdorp met mijn man André en onze dochters Isa en Ana Fee.

 
Rosemary Sprig

Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit en balans van de mens,
zowel privé als in organisaties.

Aandacht voor elkaar is heel hard nodig, zeker in deze tijd! Iets kunnen betekenen voor de groei van een ander, dat past bij mij. Ik heb veel vertrouwen in mogelijkheden. Mijn kracht ligt in het maken van verbinding. Ik ben sensitief (HSP) en

 voel goed aan wat mens en organisatie nodig heeft. 

Ik ben geboren in Zuid Afrika en heb veel gereisd en gezien van de wereld. Door mijn werkervaring, maar ook door mijn eigen levenslessen heb ik mezelf ontwikkeld. Als kind had ik een pittige jeugd en ik heb privé behoorlijk wat meegemaakt in het leven waaronder een scheiding en een burn-out. Dit heeft mij een flinke portie levenservaring opgeleverd. Door deze levenslessen heb ik gekozen voor een leven vanuit essentie, waarbij ik mijn Hart volg en mijn levensmissie kan leven. 

 

Ik heb inmiddels jarenlange ervaring in het vak van mens en ontwikkeling, in de rol van coach en adviseur.  Na een start in de zorg (Verpleegkunde 1996) ben ik steeds meer mijn hart gaan volgen om iets te kunnen betekenen voor het welzijn en de vitaliteit van anderen. Ik heb diverse studies en opleidingen gevolgd in het werkveld mens en ontwikkeling: Human Resource Management (2000), de Basis opleiding Coachvaardigheden (2005), NLP Neuro Linguïstisch Programmeren (2011), Transactionele Analyse en Systemisch Werk (2013), Reiki 1e graad (2016), Verandermanagement en Systemisch werk (2017), Reiki 2e graad (2018) en de opleiding tot Holistisch Therapeut (2019), Post HBO modules Duurzaam Inzetbaarheid, Verzuim en Bedrijfs Maatschappelijk Werk (2020), gediplomeerd Reiki Master (2021) en de opleiding tot erkend Stress en Burn-outcoach (2021). Naast mijn eigen praktijk ben ik aangesloten bij de Healthy Crew. Een team van deskundigen en erkende coaches met expertise op het gebied van stresspreventie, burn-outbegeleiding, vitaliteit, werkgeluk en leefstijlverbetering. Dit is een mooie samenwerking om mijn bijdrage te leveren aan de vitaliteit en het welzijn van mens en organisatie.

Lees hier meer over mijn ervaring, opleiding en achtergrond. 

 

Ontdek Katja

Leven met mijn gezin, vrienden, sport, food, liefde, balans, natuur en the good life!

Wedding Andé & Katja 2017
Image by Jared Rice