* tijdens mijn opleiding hanteer ik 25% korting op consult tarieven 

 
Image by Jukan Tateisi

Stress en burn-out begeleiding

Je hebt geen toverkracht nodig om je leven te veranderen. 

Alle kracht die je nodig hebt,  zit in jezelf. 

Ik bied effectieve en erkende stress- en burn-out begeleiding bij spanningsklachten met als doel: zo snel mogelijk weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen. Mijn aanpak past bij zowel dreigende overspannenheid, maar ook bij chronische stress of bij burn-out. Ik werk samen met de regulieren gezondheidszorg (huisarts) om een herstelplan in gang te zetten. We maken samen een persoonlijk actieplan voor herstel van energie. Ik werk met verschillende wetenschappelijke methodes, zoals een Burn-out Assessment Tool om de klachten te meten, maar ook werk ik met cognitieve gedragsmethodes zoals RET-, ACT en ontspannings- en ademhalingstechnieken. Ook bij een burn-out coachtraject werk ik vanuit de holistische visie - lichaam en geest zijn immers met elkaar verbonden. Met deze aanpak leer je te luisteren naar je lichaam, kom je weer in contact met jezelf en jouw eigen kracht waardoor de levensenergie weer gaat stromen. 

Ik werk voor zowel particulieren, maar ook maak ik afspraken met werkgevers. Informeer naar de mogelijkheden!

 plan een gratis intakegesprek

Image by Glenn Carstens-Peters
Actieplan

Herstel vraagt om een actieve aanpak. We maken een actieplan voor herstel van energie en fysieke conditie. Zo houd je zelf regie op je herstel.   

Vitaliteit

Samen gaan we in gesprek met je werkgever. Zo komen we tot een uniek en passend traject voor jou, gericht op herstel en duurzaam inzetbaarheid.